Трето място на финансов лагер

На 17-ти и 18-ти април 2016 г. се проведе финансово-креативния лагер за учебни компании в град София. Събитието беше организирано от Джуниър Ачийвмънт България, с подкрепата на Ситибанк. Поканени бяха да участват по един представител от учебна компания, както и придружаващ учител.

В рамките на два дни имахме възможността да се обучаваме на финансови и презентационни умения, като по време на активностите взеха участие бизнес доброволци и ментори към организацията – финансисти, счетоводители и други. Бяха ни изнесени лекции на високо ниво от няколко преподавателя в университета в Шефилд, Великобритания. За двата дни Джуниър Ачийвмънт България пое разходите за храна, хотел и обучение, а за наша сметка останаха само транспортните разходи.

Заедно с г-жа Даринка Стефанова взех участие на въпросния финансов лагер, като представих нашата учебната компания “Аркобалено”. Спечелих трето място, за което получих и медал. Смятам, че това беше едно невероятно изживяване в което освен че научих много, успях да се запозная и със страшно много хора, с част от които поддържам връзка и до ден днешен!