Национални ученически състезания в четири направления в град Свищов

На 16 декември 2016 г. (петък) Стопанската академия “Димитър А. Ценов” в град Свищов организира национални ученически състезания в четири направления: проектиране на мобилно приложение, туристиада, управленски решения в международния бизнес, както и икономикс.

Аз, както и няколко мои съученици от 12. клас – Александра Йорданова, Добромира Димитрова, Йоалина Стоянова и Мартин Атанасов взехме участие в състезанието по проектиране на мобилно приложение, а Милена Петкова и Свилен Тодоров от 10. клас се състезаваха в състезанието по управленски решения в международния бизнес.

В четирите направления се състезаваха около 70 ученици от цяла България. Всички ние получихме сертификат за участието си, а някои от нас бяха отличени и с грамоти.

Милена Петкова и Свилен Тодоров от 10. клас на училището в което се обучавам – СУ “Възраждане” – град Русе се класираха съответно на второ и трето място в своето направление. Отборът на Йоалина Стоянова от 12. клас спечели грамота за най-добър отбор в разработването на мобилно приложение, а останалите отбори, сред които и моя получихме следните специални награди:
– Аз получих награда за приложение с най-добра функционалност;
– Александра Йорданова – за приложение с най-иновативен дизайн;
– Добромира Димитрова – за приложение с най-добро презентиране;
– а пък Мартин Атанасов – за приложение с най-добър потребителски интерфейс.

Участието ни беше на високо ниво. Всички научихме много нови неща и надградихме знанията си в съответната област. Благодарим още веднъж на Стопанската академия “Димитър А. Ценов” – град Свищов за перфектната организация и невероятно прекараните мигове на територията й!