Трето място на финансов лагер

Трето място на финансов лагер

Публикувано на 26 април 2016 г. от Илиан Георгиев


На 17-ти и 18-ти април 2016 г. се проведе финансово-креативния лагер за учебни компании в град София. Събитието беше организирано от Джуниър Ачийвмънт България, с подкрепата на Ситибанк. Поканени бяха да участват по един представител от учебна компания, както и придружаващ учител.

В рамките на два дни имахме възможността да се обучаваме на финансови и презентационни умения, като по време на активностите взеха участие бизнес доброволци и ментори към организацията - финансисти, счетоводители и други. Бяха ни изнесени лекции на високо ниво от няколко преподавателя в университета в Шефилд, Великобритания. За двата дни Джуниър Ачийвмънт България пое разходите за храна, хотел и обучение, а за наша сметка останаха само транспортните разходи.

Заедно с г-жа Даринка Стефанова взех участие на въпросния финансов лагер, като представих нашата учебната компания "Аркобалено". Спечелих трето място, за което получих и медал. Смятам, че това беше едно невероятно изживяване в което освен че научих много, успях да се запозная и със страшно много хора, с част от които поддържам връзка и до ден днешен!Следваща статия

Сертификат за най-креативен екип

Сертификат за най-креативен екип

На 26 април 2016 г. във Велико Търново под патронажа на кмета Даниел Панов се проведе регионален панаир на учебните компании от Джуниър Ачийвмънт България. Аз, заедно с Борислав Аврамов, Михаил Димитров, Михаела Илиева, Наталия Бонева, както и Милена П.

Предишна статия

Участието ми на НОИТ 2016

Участието ми на НОИТ 2016

На 13 март 2016 г. в ПМГ "Баба Тонка" се състоя областния кръг на Националната олимпиада по Информационни технологии в град Русе. Участвах в направлението Интернет приложения заедно с моя ръководител г-жа Вилиана Молнар.