Първо място на състезание по HTML и уеб дизайн

Първо място на състезание по HTML и уеб дизайн

Публикувано на 25 май 2017 г. от Илиан Георгиев


На 8-ми май 2017 г. в ПМГ "Баба Тонка" - град Русе се проведе Регионално състезание по компютърен машинопис, текстообработка, презентация, работа с електронни таблици и уеб дизайн - "Компютърната подготовка - мерило за цивилизоваността на един народ!".

Понеже това щеше да бъде последната ми година като ученик, реших отново да участвам, като се записах в направлението Създаване на HTML страници. Темата "Пещери в България" беше изтеглена малко преди започването на самото състезание. Имахме около 75 минути да покажем какво можем. Накрая бях доволен от своя резултат, тъй като спечелих първо място, за което получих и грамота.Следваща статия

Сериозно признание от кмета на Община Русе Пламен Стоилов

Сериозно признание от кмета на Община Русе Пламен Стоилов

На 23-ти май 2017 г. в зала "Европа" на Доходно здание в град Русе, се състоя церемония по връчване на грамоти и награждаване на отличниците от училищата на територията на Община Русе.

Предишна статия

II Иновативно младежко ЕКСПО

II Иновативно младежко ЕКСПО

На 12.05.2017 г. под патронажа на Министъра на образованието и науката и със съдействието на Дирекция "Висше образование", се проведе II Иновативно младежко ЕКСПО в РУ "Ангел Кънчев".