HackConf 2016

HackConf 2016

Публикувано на 18 октомври 2016 г. от Илиан Георгиев


В периодът 14 октомври - 16 октомври 2016 г. вкл. в град София се проведе второто издание на ежегодната ИТ конференция HackConf. Основната цел на събитието, организирано от HackBulgaria тази година беше да предостави възможността на младите програмисти да научат нещо ново и полезно от някои от най-добрите разработчици в ИТ сектора, както и да успее да ги мотивира и надъха да се развиват и останат в България.

Конференцията беше безплатна и отворена за хора от цялата страна - ученици, учители, студенти и хора работещи в тази сфера. Аз, заедно с моите съученици - Александра Йорданова и Добромира Димитрова, както и нашата г-жа Вилиана Молнар посетихме тазгодишното издание на HackConf.

Лекциите на конференцията бяха водени от висококвалифицирани ИТ специалист в различни области. Иван Ванков, Ради Атанасов, Jeroen van Hertum и Павел Колев бяха само малка част от тях.Следваща статия

"Мениджър за един ден" в MentorMate България

На 17.11.2016 г. в рамките на инициативата "Мениджър за един ден", която е по програмите на Junior Achievement Bulgaria, MentorMate България назначи ученици и студенти на позицията мениджър "Човешки ресурси" в ИТ сектора.

Предишна статия

Грамота за издигане престижа на училището

Грамота за издигане престижа на училището

На 8-ми юни 2016 г. ръководството на училището в което се обучавам - СУ "Възраждане" в град Русе ми връчи грамота за издигане престижа на училището, за което силно им благодаря.