Второ място в създаването на HTML страници

Второ място в създаването на HTML страници

Публикувано на 17 май 2016 г. от Илиан Георгиев


На 15-ти май 2016 г. в ПМГ "Баба Тонка" - град Русе се проведе Регионално състезание по компютърен машинопис, текстообработка, презентация, работа с електронни таблици и уеб дизайн - "Компютърната подготовка - мерило за цивилизоваността на един народ!".

Реших да участвам в направлението Създаване на HTML страници. Темата беше "Русе - Европейски град на спорта 2016", като беше изтеглена малко преди започването на самото състезание. Имахме около 60 минути да покажем какво можем. Накрая бях доволен от своя резултат, тъй като спечелих второ място, за което получих и грамота.Следваща статия

Грамота за издигане престижа на училището

Грамота за издигане престижа на училището

На 8-ми юни 2016 г. ръководството на училището в което се обучавам - СУ "Възраждане" в град Русе ми връчи грамота за издигане престижа на училището, за което силно им благодаря.

Предишна статия

Сертификат за най-креативен екип

Сертификат за най-креативен екип

На 26 април 2016 г. във Велико Търново под патронажа на кмета Даниел Панов се проведе регионален панаир на учебните компании от Джуниър Ачийвмънт България. Аз, заедно с Борислав Аврамов, Михаил Димитров, Михаела Илиева, Наталия Бонева, както и Милена П.