Кой съм аз?

Казвам се Илиан Георгиев и съм роден на 15-ти февруари 1998 г. в град Русе.

Основното си образование започнах в ОУ “Тома Кърджиев”, където учих от първи до седми клас. В СУ “Възраждане” се преместих след седми клас, където и завърших средното си образование в ИТ паралелка. През септември 2017 г. окончателно се преместих да живея в град София, което ми беше мечта от малък. В момента уча висше образование в Университет за национално и световно стопанство, като се обучавам в специалност Бизнес информатика.

С уеб програмиране се занимавам от 11-годишен, като в началото всичко стана на майтап. В квартала в който живеех имам приятел, който е с една година по-голям от мен. Един ден той ми се похвали с уеб сайта, който е създал. Въпреки, че уеб сайта му беше лесно сглобен и направен чрез платформа за създаване на готови уеб сайтове – аз бях изумен. Платформата, която беше използвал той – Glog.Dir.bg ми се стори изключително интересна. Регистрирах се в нея, като за кратък период от време, успях да създам няколко уеб сайтчета, които ме превърнаха в “квартален хакер” и “компютърджия”. Тогава бях едва на 11 години. След това, започнах да чета и да се интересувам от технологиите, помагащи това да стане реалност, като започнах от (X)HTML разбира се. Освен (X)HTML, също така владея и PHP & MySQL, CSS и JavaScript. Днес използвам тези натрупани през годините знания за да изработвам уеб сайтове срещу заплащане, както и отделни интернет приложения.

Отделно се интересувам и занимавам с интернет маркетинг и промоутърство, като имам доста опит в промотирането на всякакъв вид продукти и услуги в интернет средата. Допреди се занимавах активно и с младежка политика, като за момента съм оставил това на заден план.

В тази страница може да прочетете за всичко постигнато през годините, а тук да разгледате моето скромно портфолио, където разбира се не съм включил всичко, което някога съм създавал през живота си.

Свържете се с мен

E-mail адрес: onegeorgiev@gmail.com
Мобилен телефон: +359 88 854 7560
Също така може да ми пишете директно и оттук.

Последвайте ме

Ilian Georgiev във Facebook
Може да харесате и страницата ми като натиснете тук.
Instagram: @onegeorgiev
Snapchat: onegeorgiev